Baardverzorging

Wood & Spice • Azur Lime • Cypress & Vetyver • Overige

Proraso – Wood & Spice

Wood & Spice met de mix van cederhout en mediterrane citrus geeft een aangenaam en fris gevoel aan de huid en baardharen.
Alle scheerproducten van Proraso bevatten met de nieuwe samenstelling geen parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Hierdoor zijn de producten geschikt voor elk type baard, type huid en type man. De keuze is aan u!

 

Proraso – Azur Lime

Proraso Azur Lime draagt de fris zoete geur van citrus met lichte toevoeging van munt. Alle scheerproducten van Proraso bevatten met de nieuwe samenstelling geen parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Hierdoor zijn de producten geschikt voor elk type baard, type huid en type man. De keuze is aan u!

Proraso – Cypress & Vetyver

Proraso Cypress & Vetyver heeft een houtachtige mannelijke geur van Cypress met de zoetheid van verse Vetyver. Alle scheerproducten van Proraso bevatten met de nieuwe samenstelling geen parabenen, siliconen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Hierdoor zijn de producten geschikt voor elk type baard, type huid en type man. De keuze is aan u!

Divi WordPress Theme